Din dorinta de a oferi produse si servicii exclusiviste, a luat nastere "Exclusive Floors" - o companie ce isi doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra cu cele mai inedite propuneri, cu cele mai bune servicii, cu produse profesionale, astfel incat amenajarea locuintei dumneavoastra sa fie realizata la cele mai inalte standarde.

Fondata in 2011, Exclusive Floors a devenit unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca de pardoseli, avand in momentul de fata proiecte importante atat in tara, cat si in alte tari - vezi portofoliu lucrari

Datorita colaborarii cu arhitecti si designeri renumiti, in fiecare an venim in intampinarea clientilor nostri cu colectii impresionante de pardoseli si usi asigurandu-ne, in acest fel, ca aducem pe piata din Romania cele mai diversificate produse, la cele mai inalte standarde de calitate.  

Pe langa furnizarea pardoselilor din lemn masiv, stratificate sau laminate, compania noastra ofera servicii complete pentru parchet, usi si deck pe intreg teritoriul tarii, cat si in alte state.

In showroom-ul nostru puteti gasi o gama variata de parchet, atat pentru trafic intens, cat si domestic. Decoruri speciale, specificatii diferite, furnizori de top, colectii de parchet care merita vazute!